Kørekort til personbil i Esbjerg siden 1992

Siden 1992 har vi hos Køreskolen Down Town hjulpet tusindvis af elever med at få deres kørekort til personbil samt lastbil, bus, trailer og motorcykel. Med over 30 års erfaring i branchen er vi stolte af at være Esbjergs foretrukne køreskole til kørekort til personbil. Vores omfattende erfaring og dybe faglige viden sikrer, at vores elever modtager førsteklasses undervisning, både i teorilokalet og bag rattet.

Vi brænder for at undervise og lægger en ære i at levere undervisning, der ikke bare opfylder, men overgår de gældende krav til moderne bilister. Uanset om du er nybegynder eller har erfaring, sørger vi for, at du bliver en tryg og kompetent bilist.

Vores forløb for kørekort til personbil

Forløbet til at tage kørekort til personbil kan gennemføres på kun 4 uger, men du kan også vælge at tage det i dit eget tempo. Vi tilbyder både intensive hold og weekendhold, så der er en løsning, der passer til din tidsplan.

Hvornår kan du begynde?

Du kan begynde på dit bil kørekort allerede 3 måneder før din 17-års fødselsdag. Dette giver dig mulighed for at komme godt i gang med både teori og praktisk kørsel inden du bliver 18 år.

Undervisningens omfang for kørekort til personbil

For at sikre en grundig og omfattende undervisning, skal du som minimum gennemføre:
29 teori lektioner i teorilokale og 24 kørelektioner, som fordeles på:

  • 4 lektioner på lukket øvelsesbane
  • 16 lektioner i kørsel på vej
  • 4 lektioner på køreteknisk anlæg

Vi ved, at hver elev er unik, og derfor tilpasser vi undervisningen til dine individuelle behov og formåen. Dette betyder, at du kan få ekstra lektioner, hvis det er nødvendigt, inden du går til den praktiske prøve for kørekort til personbil.